Mom and Beauty Blog

Colo Scincare Natúr dezodor teszt

Nyáron általában többet aggódok azon, hogy mennyire hatásos a dezodorom, de kitűnő időszak is arra, hogy megtaláljam az igazit! Annak ellenére, hogy nem vagyok az az állandóan izzadós fajta, leizzadni minden évszakban (és mindig a legrosszabbkor) tudok: egy rég halogatott kínos telefonhívás / a három éves kisfiam meggyőzése a cipőhúzásról / dráma a kedvenc sorozatomban / tripla sávváltás egy vacak GPS-nek köszönhetően / vagy bármikor, amikor időre kell elindulnom két gyerekkel...

Bővebben

Kimosható pamutkorongok a környezettudatos arctisztításért

A saját egészségünk iránt mutatott tudatosság az első lépés, amit általában az követ, hogy elkezdünk a környezetünkre is jobban figyelni. Nálam legalábbis így volt, éppen ezért egyre nagyobb szerep jut mostanában a zero waste, vagyis a hulladékmentes életformának. Ne gondolj semmi extrém dologra, a szemetünk nem fér el egy kiürült lekváros üvegben, de azért vászonzsák például mindig van nálam a vásárlásokhoz és a szemetet is szelektíven gyűjtöm.

Bővebben

Mandulaolaj, amiben a szépség és az egészség találkozik

A mandulaolajnak éppúgy helye van a konyhapolcon, mint a fürdőszoba szekrényben. Hogy miért? Máris elmondom, én hogyan szoktam használni!

A mandulaolaj szerintem egy valódi csodaszer, ami mindig van itthon. Sokszínű a felhasználási lehetőségek palettája. Amikor Dávid újszülött kisbaba volt, akkor semmi mást nem tettem a fürdővízébe, csak néhány csepp mandulaolajat. Sőt a babamasszázshoz is ezt használtam.

Bővebben

Tippek, terméktesztek és beszámolók - vendégbloggerünk, Bitay Andi tollából

Habkönnyű testvaj a tavaszi felfrissüléshez - Colo Skin care
2018. február 20. kedd

Amikor először megéreztem ennek a testvajnak az illatát, azonnal az ugrott be, hogy olyan, mint egy narancsos csokoládé. A jobb minőségű fajtából, tehát nem tolakodó, nem gejl, egyszerűen isteni. Később derült ki számomra, hogy azonnal rátapintottam a lényegre, ugyanis egy kakaós-narancsos habkrémet tartottam a kezemben.  

Bővebben

Nyitvatartás:
Hétfő: 7.00-16.30
Kedd: 9.30-19.00 
Szerda, Csütörtök: 9.30-16.30
Péntek, Szombat , Vasárnap: Zárva
Mobil: +36 70 20 30 204
Telefonszám: +36 1 3 520 789
Email: info@momandbeauty.hu