Bio, erős, okos: SpaRitual körömlakk

Végre, végre találtam egy olyan körömlakkot, ami még kismama mércével is gyorsan szárad, tartós, nem olyan egészségtelen, mint az átlagos lakkok, és nem büdös! A SpaRitual olyan lakkot állított elő, amely teljesen vegán, nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaz rákkeltő anyagokat (toluol, formaldehid és annak minden származéka) amik egyébként szinte minden körömlakkban benne vannak sajnos, illetve más egészségkárosító összetevőket sem, mint például a DBP. A környezetbarát összetevők miatt is számít luxus márkának a SpaRitual körömlakk, emellett a fenntarthatóság elkötelezettje a cég, ami még vonzóbbá teszi a márkát, és már-már mesébe

illőtörténet.

Nekem még mindig furcsa, hogy nem csapja meg az orromat az a tipikus lakk-szag, amikor kinyitom az üveget. Teljesen összekapcsolódott az agyamban ez a két dolog, pedig kiderült, hogy nem kell egy lakknak büdösnek lennie ahhoz, hogy jó legyen.

Messziről meg lehet ismerni az ikonikus bordázott gumis kupakjáról, amit könnyű megfogni - nagyon hálás, amikor éppen a kislábujjamat festem görnyedve… Az ecset kiváló minőségű, és jó gyorsan lehet vele festeni. Én a már megszokott alapozó fölé két rétegben vittem fel a lakkot, de a fedőlakkot nem is kentem rá, olyan szép fényes volt.

Van egyébként saját fedőlakkja is a termékcsaládnak, és körömápoló olaja is. A kupakok színe is fontos, az arany a prémium lakk, extra tartóssággal. A GOLD kiszerelés extra tartós és extra rugalmas, önjavító technológiával. Ez elég scifisen hangzik, de tényleg könnyebb volt felkenni. A felülete karcálló és rendkívül csillogó, tényleg mintha gél lakk lenne, csak a sok macera nélkül.

Felkenéskor nagyon gyorsan megszáradt, ami az elmúlt években az egyik legfontosabb szempont lett a témában, mert (remélem nem csak nálam) minden egyes lakkozásnál életbe lép a Murphy-törvény: amint kifestem a körmeimet, azonnal csinálnom kell valamit, amivel tönkreteszem egészet (de minimum egy körmömet). Orrfújás, pisilés, hajigazítás, táskában kotorászás, cipőhúzás, és ez hatványozódik, ha az embernek gyereke van - akkor kell pelust cserélni SOS-ben, pólót cserélni, cipőt felhúzni, legot szétszedni, kedvenc kispoharat elmosni, vagy csak megölelgetni a kis csemetét, ami természetesen a legjobb dolog a világon, de ilyenkor nem a legjobbkor...

Száz szónak is egy a vége, a SpaRitual gyorsan megszáradt, és 5 napig bírta a kiképzést! A lego szétszedés (amikor két icipici darabot kell mindenáron körömmel szétfeszíteni) kifogott rajta akkor, de addig szép fényes maradt, és sok bókot bezsebeltem már a piros (Last tango) és lilás-natúr (Unleash) színre is.

Persze mindennek ára van, de szerintem a kedvenc alapszínekből érdemes beruházni minőségi termékre, sok vesződséget és időt meg lehet vele spórolni. Nekem például a hófehér, egy igazi élénkpiros, és a natúr szín, amit a legtöbbször használok. Ha kipróbálod, meg fogod szeretni, az biztos. Ráadásul a SpaRitual lakk 15ml, ami több mint az átlagos kiszerelés a drogériákban (10-13.5ml).

Már ki is néztem egy sötétebbet őszre, és egy igazán ütős csillogó árnyalatot karácsonyra is! Még jó, hogy a körömlakk befér a csokik mellé Mikulás csizmámba…

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00-16.30
Kedd: 9.30-19.00 
Szerda, Csütörtök: 9.30-16.30
Péntek, Szombat , Vasárnap: Zárva
Mobil: +36 70 20 30 204
Telefonszám: +36 1 3 520 789
Email: info@momandbeauty.hu