Colo Scincare Natúr dezodor teszt

Nyáron általában többet aggódok azon, hogy mennyire hatásos a dezodorom, de kitűnő időszak is arra, hogy megtaláljam az igazit! Annak ellenére, hogy nem vagyok az az állandóan izzadós fajta, leizzadni minden évszakban (és mindig a legrosszabbkor) tudok: egy rég halogatott kínos telefonhívás / a három éves kisfiam meggyőzése a cipőhúzásról / dráma a kedvenc sorozatomban / tripla sávváltás egy vacak GPS-nek köszönhetően / vagy bármikor, amikor időre kell elindulnom két gyerekkel...

Ilyenkor elönt a forróság, és érzem, hogy most vagy kiállja a dezodorom a próbát, vagy nem, és ha ez már nem az első ilyen alkalom aznap, akkor másra sem vágyom, mint (titkos csekkolásra) egy jó zuhanyra, és addig is az emberek (és világosszürke felsők) kerülésére.

Ez igen zavaró, és szívesen el is tudtam volna hagyni ezt a plusz stresszt a mindennapjaimból, kerestem hát valami újat: olyanra vágytam, amivel csak reggel kell foglalkoznom, és ami nincsen tele ismeretlen, (kimondhatatlan) és káros összetevővel, szigorúan “no junk” jeligére.

A Colo Scincare Natúr dezodor ilyen. 100% natúr összetevőkből áll, semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, viszont van benne minden jó: aloe vera, citromfű és zsálya. Emellett három olyan összetevő, melyek a szagért felelős baktériumokat pusztítják, összehúzzák a pórusokat, ezzel minimalizálva a verejtékezést anélkül, hogy természetellenesen elzárnák azokat. Ez a kombináció pedig egyedülálló dezodorok világában!

Az illata az egyik kedvenc citromos-gyömbéres teámra emlékeztet, és bár valószínűleg nem ilyet választanék elsőre, az erős illat napközben enyhült, a friss és tiszta érzés viszont megmaradt napközben, ami nagy magabiztosságot ad! Ez az illat ráadásul teljesen unisex, szerintem férfiaknak is jól áll ez a frissesség.

Bevallom, egy viszonylag átlagos drogéria dezodort használtam évek óta: semleges illathoz és inkább folyékony, rollos dezodorhoz voltam szokva. A Colo Natúr bio dezodor igen krémes állagú (a kupakkal csínján bánjunk), ami elsőre kicsit szokatlan volt, de hamar hozzászoktam (már léteznek tégelyes, ujjal kenhető dezodorok is), és a folyékonnyal ellentétben ez nem hagyott nyomot a ruháimon, ami nagy plusz pont! - főleg olyannak, aki többször átöltözik indulás előtt…

Mivel hajlamos vagyok túlhasználni a dezodort (egy réteg, kettő, na igen, de ki emlékszik hol tartottam a számolásban…?) ezért nagyon tudatosan csak egy réteget használtam, ami meglepetésemre elég is volt. Kellemetlen szag sem áradt semerre, csak minimális átjutást éreztem az egész napos használat után, de a 10 órán át ígért hatást könnyedén teljesítette. A titkos csekkolásoktól és stressztől megszabadulhatok!

A Colo dezodor a krémes állagának és főleg a remek összetevőknek köszönhetően olyan inkább, mint egy hónalj ápoló krém, de dezodor funkcióval. Eddig nem tudtam, hogy létezhet erre a testrészre is kényeztető kence, de mióta használom sokkal szebb lett a hónaljam - amiről szintén nem tudtam, hogy ez szempont (létező dolog) lehet.

Natúr, kényeztető, hatásos, egyedül a csomagolása lehetne megkapóbb, de az sem baj, ha nem azt kell nekünk megfizetni. Összességében nekem most meglett az igazi, szólok a férjemnek is.

A Colo Natúr dezodor itt rendelhető meg!

 

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00-16.30
Kedd: 9.30-19.00 
Szerda, Csütörtök: 9.30-16.30
Péntek, Szombat , Vasárnap: Zárva
Mobil: +36 70 20 30 204
Telefonszám: +36 1 3 520 789
Email: info@momandbeauty.hu