Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Betti

Betti

Udvaryné Kovács Bettina vagyok, feleség és háromgyermekes édesanya. Óvodapedagógusként szereztem diplomát, majd a gyermekeim születésével másfelé éreztem hívást. Dúla és okleveles aromaterapeuta lettem. Várandós édesanyákat, családokat kísérek a szülés felé vezető úton konzultáció keretén belül, szülést kísérek kórházban és otthon, valamint a gyermekágyas időszakban is szívesen segédkezem.

Aromaterapeutaként az illóolajok az életem részévé váltak. Nagy örömmel tölt el, mikor aromaterápiás megoldással tudok szolgálni az életben felmerülő általános betegségek kiegészítő vagy egyedi terápiáját illetően. Tanácsadásaimon személyre szabott receptúrát, terápiát állítok össze a hozzám forduló vendégeimnek. A tanácsadás mellett finom, aromaolajos harmonizáló, mélyrelaxáló arc-és testmasszázst végzek nők, hölgyek számára.

A Mom and Beauty-t azzal a céllal alkottuk meg édesanyámmal, hogy a kisbaba tervezésétől a család minden tagjára gondolva, egy helyen legyenek elérhetőek a mindennapokban használt kozmetikumok, dekorkozmetikumok és tisztálkodószerek, melyek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak.

A boltunkban forgalmazott kozmetikumok mind válogatott, általunk is kipróbált, megbízható, többégében hazai kézműves manufaktúrából származó termékek. Nők vagyunk – anyává, családdá válunk vagy váltunk. Most is ugyanúgy vágyunk arra, hogy ápoltak, szépek legyünk. Megtehetjük ezt úgy is, hogy közben mérgező anyagoktól mentes termékeket használunk, így nem ártunk sem magunknak, sem pedig a gyermekünknek.

Ebben segítünk minden hozzánk betérő kedves Vásárlónknak, akár egy finom tea vagy kávé mellett!

Az oldal tetejére