Kezdd kávéfürdővel a napot!

„OK. But first coffe.” Van egy pólóm ezzel a felirattal, és amikor felveszem, mindig mosolygok, mert nagyon egyetértek vele. Van, hogy úgy fekszem le este, hogy már a reggeli kávét várom. Reggelente ugyanis kávéval kezdem a napot, és mivel olyan szerencsés vagyok, hogy a férjem hozza nekem, még az ágyban belekortyolok. Ez úgy hangzik, mintha teljesen kávéfüggő lennék, pedig legtöbbször naponta csak kettőt iszom - reggel és délután - de azok nem maradhatnak ki. Persze néha több is becsúszik, mert egy jó kávé teljesen ki tud cserélni: egy megfelelően időzített sétakávé hangulatjavító hatású, felébreszt, és egyszerűen jobb kedvem lesz tőle.

Kicsit meglepődtem, amikor először találkoztam a HerbArting kávés tusfürdőjével és arclemosójával. Valahogyan nem állt össze a kozmetika és a kávé a fejemben, de amint megtudtam, nagyon is összeillenek, mivel a kávénak rengeteg - számomra eddig ismeretlen - jótékony hatása van a bőrre. E mellett pedig a csupa kényeztető összetevő gondoskodik a pihepuha bőrért: shea vaj, E-vitamin, mandulaolaj és panthenol. A HerbArting márka magyar vállalkozás, Szabó-Vida Zsófia régóta foglalkozik gyógynövényes kozmetikumokkal: először kisbabáknak, majd anyukáknak, és már kutyáknak is készít kényeztető és praktikus natúrkozmetikumokat. Minden terméke ökológiai gazdálkodásból származó bio alapanyagból, kézzel készül, valamint színezék, illatanyag és illóolajmentesek. Ezeknek hála még a legérzékenyebb bőrűek is használhatják a termékeket.

Érdekes, hogy amikor először próbáltam a kávés arclemosót, még terhes voltam, és egyszerűen túl erősnek éreztem a szagot, nem is tudtam használni. De amint megszületett a kisfiam, újra elővettem, és már nem éreztem olyan intenzívnek. Erős kávé illata van még mindig, de egyáltalán nem zavaró. A tusfürdő esetében sem kell attól félni, hogy egész nap két lábon járó kávészsákok leszünk - az illata nem marad meg sokáig, ami ebben az esetben tökéletes. Mindkét termék sötétbarna színű, ami elsőre szokatlan látvány, de annál hitelesebbé teszi a terméket (a HerbArting termékek színezékmentesek). A kávés szemcséktől sem kell félni, tökéletesen működik bőrradírnak, olyan, mint egy dörzsis masszázs - otthon. A koffein pedig feszesíti a bőrt, a narancsbőrt is csökkenti, ami maga a csoda. Így egyszerre 3 dolgot tudunk elintézni a zuhany alatt: radírozás, hidratálás és tisztítás, mindeközben úgy érezhetjük magunkat, mint egy királynő! (Pontosabban időspóroló királynő.) Az arclemosóban a szemcsék finomabbak, de az sem szárít ki, használata után sima és puha maradt a bőröm. Kár, hogy belső használattal ez nem működik - azt hiszem, minden anyuka úgy nézne ki, mint egy viaszbaba…

Nos, az ára is közelít egy masszázséhoz, de az állaga miatt egyikből sem kell egyszerre sokat használni, és cserébe igazán minőségi és megbízható terméket kapok, a luxus kényeztető érzésével. Minden reggel, amikor ezeket használom, az jár a fejemben, hogy „Na, ez már igen!”. Szerencsére a HerbArting termékpaletta folyamatosan bővül, finomabbnál finomabb kencékkel: regeneráló krémpakolás és szérum, arclemosó, micellás víz - nem is tudom, melyiket próbáljam ki elsőnek!

Az arclemosó itt és a tusfürdő itt vásárolhatóak meg!

Nyitvatartás:
Hétfő: 7.00-16.30
Kedd: 9.30-19.00 
Szerda, Csütörtök: 9.30-16.30
Péntek, Szombat , Vasárnap: Zárva
Mobil: +36 70 20 30 204
Telefonszám: +36 1 3 520 789
Email: info@momandbeauty.hu