Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

A Mom and Beauty-ról

Szeretettel várunk családias hangulatú boltunkban, ha fontos számodra, hogy az általad használt kozmetikumok kizárólag természetes összetevőket tartalmazzanak, és kihagynád az otthonodban használt termékekből a káros anyagokat, kemikáliát!

Az általunk forgalmazott manufaktúrák termékeit úgy állítottuk össze, hogy a legkisebbektől az idősekre is gondolva, mindenki megtalálja a számára megfelelő kozmetikumot.

A legnagyobb figyelmet a kismamákra fordítjuk. Szívügyünk, hogy a várandós édesanya termékeink között csak olyat találjon, melyet biztonsággal, nyugodtan használhat ebben az állapotban is, hiszen a természetes összetevőjű készítményekkel nem károsíthatja a saját és fejlődő gyermeke egészségét!

Mindent egy helyen – nem kell több üzletet végigjárni ahhoz, hogy a várandósság kezdetétől a gyermekágyas időszak végéig, sőt azon túl, gondolva a család összes tagjára, minden fontos kozmetikumot beszerezz, erről mi gondoskodtunk! Személyes boltunkon kívül saját otthonodban, webshopunkat felkeresve is kényelmesen megvásárolhatod kedvenc termékeidet!

Ápoló krémek, samponok, tusfürdők és szappanok, kényeztető és különböző problémákra megoldást nyújtó olajkeverékek, mosó-és tisztítószerek, – többek között ezekkel találkozhatnak, akik körülnéznek nálunk. A boltban szakértő kozmetikus és okleveles aromaterapeuta vár, akik legjobb tudásuk szerint segítenek eligazodni az organikus, minőségi termékek között. Próbáld ki őket egy finom pohár tea mellett, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Az oldal tetejére