Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Aromaterápiás tanácsadás

Aromaterápiás tanácsadás

Az aromaterápiáról

Az aromaterápia az aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények és az ezekből készült illóolajok külső és belső alkalmazása az egészség megőrzése és a betegségek gyógyítása érdekében.

Az aromaterápia az élet számos helyzetében nyújthat segítséget, enyhülést és gyógyulást. Önálló és kiegészítő gyógymódként egyaránt eredményes, teljes mértékben összeegyeztethető mind az alternatív gyógymódokkal, mind a hagyományos orvoslással. Az aromaterápia kiváló egészségmegőrző terápia, nem elhanyagolható az immunrendszerre gyakorolt erősítő hatása sem, segítséget tud nyújtani szív- és érrendszeri, idegrendszeri, légzőrendszeri, emésztőrendszeri, nőgyógyászati, mozgásszervi és lelki eredetű panaszok esetén.

Aromaterápiáról akkor beszélünk, ha illóolajok és növényi olajok segítségével harmonizáljuk, erősítjük vagy gyógyítjuk a szervezetet. Kétféle irányzatot különböztetünk meg, az un. angol és a francia iskolát. Az angol iskolára inkább a wellness irányzat a jellemző, míg a francia irányzat különös hangsúlyt fektet az illóolajok minőségére, ezen belül is egyes illóolajok kémiai meghatározására. A francia irányzat célzott terápiákról beszél, ahol megnevezi a kezelés célját és kiválasztja azon biokémiai molekulát és ez alapján az illóolajat, mely erre az esetre megoldást jelent. A két irányzat igencsak eltér egymástól, az angol vonal inkább a megelőzésre és a lélek harmonizálására alkalmas, míg a francia vonal a már kialakult, vagy éppen kialakulófélben lévő betegségek felszámolására, gyógyítására alkalmas. Munkám során a francia és angol aromaterápiát egyaránt alkalmazom.

Mi történik az aromaterápiás tanácsadáson?

Az aromaterápiás konzultáció keretében feltárjuk a fennálló testi-lelki problémákat és panaszokat, majd személyre szabott, komplex megoldásokat keresünk rájuk. Egyedi, személyre szabott olajokkal, olajkeverékekkel és gyógynövényes összeállításokkal támogatjuk a fizikai és lelki egyensúly helyreállítását.

A Panarom Aromaterapeuta Intézet okleveles aromaterapeutájaként segítek neked, hogy a mindennapok nehézségeit és a testi tüneteket egyaránt képes legyél gyógyszerek nélkül, a természet valódi erejével megérteni és legyőzni.

Az aromaterápiás konzultáció időtartama: 60 perc

Ára: 10 000 Ft

Aki fogad Téged és a konzultációt tartja:

Udvaryné Kovács Bettina

Rendezés:

Aromaterápiás tanácsadás (60 perc)

Cikkszám: mom-24-sz-at-0001
10.000 Ft
Raktáron
Az oldal tetejére